Ulei de argan proprietăți și aplicarea de

Polifenolii, în general, anti-oxidant, care este un efect de protecție a celulelor, și aceasta a adăugat concurență cunoscute, radicalii liberi de tricotat, cum ar fi C și vitamina E și beta-caroten.

De ce ulei de argan pe păr ?

Polifenolii din în plus, se presupune că are proprietăți anti-inflamatorii și de a ajuta pentru a evita un infarct miocardic,

tromboză și a tumorilor canceroase, dar și de vârstă-oculare boli, cum ar fi degenerescența maculară și cataracta. Un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și endocrin, prin reducerea apetitului pentru alergii și sindrom. http://www.biggerbody.info/eracto-ulei-de-argan-pentru-sanatate-si-frumusete/

Scualen-este aproape întotdeauna un organism viu apar anumite biochimice de asociere asupra sistemului imunitar stimulator. Ulei de argan este deosebit de bine se aplică la hajápolásban, fie în formă pură, cât și șampoane, hajpakolás eu, ca . În fitoszterinek, scualen, ferulasavak, vitamina E Și polifenoli oferă utilizarea fragmentate strălucire părului și elasticitatea.

Ulei de argan pentru par matreata si foarte uscat de tratament a pielii capului, de asemenea, se poate folosi: acest sampon, ulei după masaj în scalp pentru o jumătate de oră, apoi se spală părul. Pielea capului de masaj de argan întărește și hrănește hajgyökereket.

Acesta stimulează creșterea naturală a părului și de a crește volumul de păr. Tratamentul poate reduce în mod semnificativ pierderea parului si incetineste procesul de imbatranire prematura. Tratament impotriva caderii parului deosebit de eficient este uleiul de argan și câteva picături de ceașcă de ulei de cimbru este un amestec.

Ulei de argan, ce trebuie să știu? Ulei de argan este un produs natural, care este de argan copac Спиноза a venit (de tip în Maroc sunt indigene). Ulei de argan este bogat în acizi grași nesaturați și antioxidanți (inclusiv vitamina E) și, ca urmare, de multe ori vândute cu de îngrijire a pielii. În plus, consumul de ulei арганы alte condiții de sănătate, în caz de mare ajutor.

 

Aplicarea de ulei de argan

Să aruncăm o privire la de argan publice ulei. Ulei de argan este foarte eficient sepoate utiliza pentru îngrijirea pielii. Suporterii de argan ulei susțin că este o ființă de modificări ale pielii pe scară largă a gestiona, inclusiv acnee, eczeme, infecții și psoriazis.

De asemenea, uleiul de argan poate juca un rol important în procesul de îmbătrânire, asociate cu probleme ale pielii, pentru a preveni sau elimina. Ulei de argan este adesea folosit din cauza de masaj, precum și ulei.

Ulei de argan este, de asemenea, touted ca este uscat și vârfurile despicate de par manager, sau orice material care pielea capului de restaurare și de protecție a sănătății, de asemenea, joacă un rol important (de exemplu, pentru a trata un scalp uscat si matreata).

Ulei de argan intareste unghiile fragile si RAS pe degetele de la picioare. Frumusețea sănătate foloseste ulei de argan: oamenii de știință au descoperit că această substanță poate face pentru tratarea bolilor degenerative de disc, hipertensiune arterială, diabet zaharat și ateroscleroză.

Beneficii ulei de argan, Încă un pic de cercetare a fost testat ulei de argan efect, dar studiile mici rezultate spectaculoase au fost înregistrate în ulei de argan beneficii – este de piele, păr sau unghii, fragment

și studiile preliminare arată că uleiul de argan poate fi important pentru menținerea sănătății punct de vedere, dacă sunteți pe cale orală a le consuma. Studiu de șobolan, de exemplu, a arătat că consumul de ulei de argan, puteți adăuga în rezistența la insulină în luptă, și putem preveni oră-legate de probleme de sănătate și a tensiunii arteriale.

lei de argan și impactul acesteia asupra sănătății noastre și frumusețea

Ulei de argan în piele și de îngrijire a părului valoros material, în plus față de prima clasa, ulei de gătit și ca un supliment alimentar, de asemenea, cunoscute. Uleiul de argan în familie szapotafélék argánfa (denumirea științifică: аргания ) din roadele victoriei. În habitatul natural Marocan de Sud-Vest a sic 820 de mii de kilometri pătrați de suprafață limitată, care în 1995, UNESCO rezervația naturală declarată.

De ce ulei de argan numit de frumusețe aur lichid ?

Până la 30 de metri adâncime, pentru a lua rădăcină a sistemului și o coroană cu argánfa contribuie la echilibrul ecologic din regiune, pentru a menține și de prevenire a unuia dintre aride din lume în continuare de deșertificare.

În argánfa de colectare de țiței berber hrana lor, dar în popor vindecare este folosit ca o piele și un elixir pentru păr. Este valoros substanță naturală, în prezent, caută comerciale articol, precum și producția de ulei de argan antică știință este cunoscut faptul că femeile marocane pentru o salariului constituie, în imposibilitatea de a contribui la venituri.

În argándió analiza de recoltare și de prelucrare în mod tradițional de femei. Este necesar de 2,4 kg de ulei de necesitatea de a produce 100 de kilograme de argándióra, nu este o coincidență, pentru că 1 litru de argan prețurilor la petrol până la 250 de euro.

Efectele curative berber de-a lungul secolelor, este folosit în principal pentru vindecarea rănilor și tratamentul de inflamație, dar, de asemenea, pielii și a părului. În magazine puteți obține pur ulei de argan, în principiu, toate organice. Pur mecanic mod de ulei natural presat la rece este potrivit pentru uz extern. Prajite argándióból uleiul extras de clasa preparate pentru scopuri de substanțe aromatice, caracteristic gust de Alune, care este bine-potrivite pentru tradiționale marocane de feluri de mâncare și dulciuri.

 

Ulei de argan, componente de bază


Un parfum special și de îngrijire a pielii, anti-vârstă efect în detrimentul altor produse cosmetice argan pot fi preparate, care au pielea problematică

nu vreau să tulpina. În Maroc, în mod tradițional, în plus, ca și háziszer, de asemenea, utilizat ca un. Mai multe componente speciale și o combinație specială de ulei de argan ideal de piele și de îngrijire a părului. În plus, anti-inflamatorii și efect antibacterian.

De acizi grași polinesaturați, în plus față de argányolaj, tocoferol (vitamina E sunt foarte active antioxidante a componentelor), și  două tipuri de alte uleiuri nu a fost găsit fitoszterint conține. Aceste substanțe dau o importanță deosebită în ulei de argan.

În fitoszterinek, în general, reduce formarea colesterolului. Argan în plus, plantele sunt foarte rar întâlnite schottenol și spinasterol pot fi găsite. În schottenolról se consideră că tumora este, de asemenea, eficient împotriva spinasterol și stimulează creșterea celulelor și reînnoirea celulelor. Cele două substanțe active cu proprietăți referitoare la studii mai detaliate încă în curs de desfășurare.

De argan este polifenolokfenolsavakra și flavonoide sunt împărțite în:
În fenolsavak, cum ar fi ulei de argan, puteți găsi ferulasav, pentru a defini unele produse dupa gust. În ferulasavnak în pereții celulelor plantelor în structura trebuie să joace un rol.

Structura este similar cu curcumina între ele, precum și în produsele cosmetice și săpunuri, se află în materiale antibacteriene pentru utilizare în producție.
Flavonoide, solubil în apă, pigmenți de plante, aceste fructe au obligația lor de culoare și gust, și fiecare dintre ele are un efect benefic asupra organismului. În quercetin și , de exemplu, protejează pielea de bacterii și ciuperci.