Cosmetice-mai-departe

Deeper cosmetice mai departe

Alcoolul usuca pielea, amoniac distruge parul…  DeeperAstăzi puteți auzi o mulțime de povești despre pericolele unor sau altor componente de produse cosmetice. Dar cum ar fi dacă acestea sunt dăunătoare, de fapt? Să ne gândim.

Alcoolul în loțiuni Deeper

Alcoolul în loțiuni. Pentru: intrăm în Panică din cauza prezenței de alcool în produsele cosmetice nu este necesar. Și cu atât mai mult nu trebuie să gândim că este obligatorie Deeper cauza uscarea pielii. Faptul că alcoolii pot acționa mai multe roluri. De exemplu, ca stabilizatori, emulgatori sau deținători de substanțe active. În acest caz pot fi mai bune hidratante. Să zicem că astăzi este adesea folosit în produsele cosmetice propilen glicol, care se luptă cu uscarea pielii. Cu toate acestea, în cantități mari, aceasta poate provoca Deeper iritații.

În cadrul lotiuni de alcool în cantități mici va da un bun antiseptic, și efecte. Se evaporă rapid, prin urmare, după utilizarea unor astfel de mijloace pe piele, nu lasă urme și sentimentele lipicios. Apropo, multe servetele umede destinate curățare Deeper care conțin numai alcool. Adevărat, în minim de concentrație de aproximativ 3-8%.

DeeperContra: Nu toate băuturile alcoolice acționează la fel. Afectează negativ pielea, etilic, metilic, și În forma sa pură, ele sunt deosebit de agresive. Acestea pot extinde vasele de sânge, începe procesul de îmbătrânire prematură și duce la formarea ridurilor. Prin urmare, este recomandabil să Deeper nu utilizeze mijloacele, în cadrul cărora există astfel de elemente.

Este deosebit de important să se evite astfel de produse cosmetice și persoanelor cu pielea sensibila. Faptul că aceste alcooli literalmente pielea, o fac foarte sensibil. Ca urmare, ea devine din ce în ce mai vulnerabilă la efectele excesului de radiațiile solare și de temperaturi scăzute, mai degrabă inflamație. Pe fundalul de Deeper aplicare a mijloacelor cu “rele” alcooli nu este exclus chiar agravarea acneei.

Soluție: utilizarea de alcool lichid este justificată numai în cazul în care individuale de acnee. Prin urmare, cosmetice “trepte” are nevoie de femei care au tenul gras și pielea problematică.

Parabeni în creme Deeper

Pentru foarte mult timp de parabeni au fost ingredientele ideale, lipsite de defecte. Cu toate acestea, nu este atât de mult timp în jurul ei a izbucnit o violentă dispută. Zvonuri despre Deeper faptul că acestea pot provoca reacții alergice, și chiar și cancer de sân. Dar este adus de departe de agitație. De fapt, parabeni în componența produselor cosmetice este nevoie de ele.

Ei sunt fără conservanți, adică permite de a crește termenul de valabilitate al produselor. “Lipsi” cosmetice de la ei nu se poate. Poate doar de a alege mijloacele, Deeper în care sunt incluse într-un număr minim.

În plus, parabeni oferi protecție de crema de la o gamă largă de bacterii și ciuperci. Acestea sunt deosebit de necesare în produsele cosmetice, care include un număr mare de componente naturale. Faptul că aceste ultime sunt un habitat ideal pentru bacterii.

DeeperParabeni sunt Deeper considerate sigure, în concentrații de până la 25%. Și în produsele cosmetice, de numărul lor și cu atât mai puțin — nu mai mult de 0,3%. Prin urmare, utilizarea de produse cosmetice, în componența cărora intră acest conservant, nu poate duce la probleme de sănătate.

Contra Deeper: există opinia că parabeni, alături de AFRICA de sud și, sunt unul dintre principalele motive pentru iritații și reacții alergice la persoanele cu pielea sensibila. Desigur, o parte de adevăr în acest lucru. Dar este de remarcat faptul că reacții adverse la persoanele sensibile poate provoca absolut orice componenta cosmetice.

Soluție: Dacă vă este frică de , încercați să utilizați produse cosmetice cu plante conservanți. De exemplu, vitaminele E și c, propolis, precum și extracte de frunze Deeper de mesteacan, cires, coaja de pin sau alge marine. Aceste ingrediente își păstrează proprietățile valoroase produse cosmetice, care permite de a face crema de sigur pentru piele.

Un alt exemplu – uleiuri esențiale de arbore de ceai si eucalipt. Sunt utilizate, de asemenea, conservanți naturale si creme protejeaza de efectele nocive ale bacteriilor. Cu toate acestea, astfel de produse cosmetice nu poate fi folosit mai mult de două-trei săptămâni. Păstrați ar trebui să fie neapărat în frigider. În plus, conservanți pe bază de plante posedă astfel de o gamă largă de acțiuni, cum ar fi artificiale Deeper. Prin urmare, ele pot fi folosite nu în toate produsele cosmetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *