Ulei de argan proprietăți și aplicarea de

Polifenolii, în general, anti-oxidant, care este un efect de protecție a celulelor, și aceasta a adăugat concurență cunoscute, radicalii liberi de tricotat, cum ar fi C și vitamina E și beta-caroten.

De ce ulei de argan pe păr ?

Polifenolii din în plus, se presupune că are proprietăți anti-inflamatorii și de a ajuta pentru a evita un infarct miocardic,

tromboză și a tumorilor canceroase, dar și de vârstă-oculare boli, cum ar fi degenerescența maculară și cataracta. Un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și endocrin, prin reducerea apetitului pentru alergii și sindrom. http://www.biggerbody.info/eracto-ulei-de-argan-pentru-sanatate-si-frumusete/

Scualen-este aproape întotdeauna un organism viu apar anumite biochimice de asociere asupra sistemului imunitar stimulator. Ulei de argan este deosebit de bine se aplică la hajápolásban, fie în formă pură, cât și șampoane, hajpakolás eu, ca . În fitoszterinek, scualen, ferulasavak, vitamina E Și polifenoli oferă utilizarea fragmentate strălucire părului și elasticitatea.

Ulei de argan pentru par matreata si foarte uscat de tratament a pielii capului, de asemenea, se poate folosi: acest sampon, ulei după masaj în scalp pentru o jumătate de oră, apoi se spală părul. Pielea capului de masaj de argan întărește și hrănește hajgyökereket.

Acesta stimulează creșterea naturală a părului și de a crește volumul de păr. Tratamentul poate reduce în mod semnificativ pierderea parului si incetineste procesul de imbatranire prematura. Tratament impotriva caderii parului deosebit de eficient este uleiul de argan și câteva picături de ceașcă de ulei de cimbru este un amestec.

Ulei de argan, ce trebuie să știu? Ulei de argan este un produs natural, care este de argan copac Спиноза a venit (de tip în Maroc sunt indigene). Ulei de argan este bogat în acizi grași nesaturați și antioxidanți (inclusiv vitamina E) și, ca urmare, de multe ori vândute cu de îngrijire a pielii. În plus, consumul de ulei арганы alte condiții de sănătate, în caz de mare ajutor.

 

Aplicarea de ulei de argan

Să aruncăm o privire la de argan publice ulei. Ulei de argan este foarte eficient sepoate utiliza pentru îngrijirea pielii. Suporterii de argan ulei susțin că este o ființă de modificări ale pielii pe scară largă a gestiona, inclusiv acnee, eczeme, infecții și psoriazis.

De asemenea, uleiul de argan poate juca un rol important în procesul de îmbătrânire, asociate cu probleme ale pielii, pentru a preveni sau elimina. Ulei de argan este adesea folosit din cauza de masaj, precum și ulei.

Ulei de argan este, de asemenea, touted ca este uscat și vârfurile despicate de par manager, sau orice material care pielea capului de restaurare și de protecție a sănătății, de asemenea, joacă un rol important (de exemplu, pentru a trata un scalp uscat si matreata).

Ulei de argan intareste unghiile fragile si RAS pe degetele de la picioare. Frumusețea sănătate foloseste ulei de argan: oamenii de știință au descoperit că această substanță poate face pentru tratarea bolilor degenerative de disc, hipertensiune arterială, diabet zaharat și ateroscleroză.

Beneficii ulei de argan, Încă un pic de cercetare a fost testat ulei de argan efect, dar studiile mici rezultate spectaculoase au fost înregistrate în ulei de argan beneficii – este de piele, păr sau unghii, fragment

și studiile preliminare arată că uleiul de argan poate fi important pentru menținerea sănătății punct de vedere, dacă sunteți pe cale orală a le consuma. Studiu de șobolan, de exemplu, a arătat că consumul de ulei de argan, puteți adăuga în rezistența la insulină în luptă, și putem preveni oră-legate de probleme de sănătate și a tensiunii arteriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *