lei de argan și impactul acesteia asupra sănătății noastre și frumusețea

Ulei de argan în piele și de îngrijire a părului valoros material, în plus față de prima clasa, ulei de gătit și ca un supliment alimentar, de asemenea, cunoscute. Uleiul de argan în familie szapotafélék argánfa (denumirea științifică: аргания ) din roadele victoriei. În habitatul natural Marocan de Sud-Vest a sic 820 de mii de kilometri pătrați de suprafață limitată, care în 1995, UNESCO rezervația naturală declarată.

De ce ulei de argan numit de frumusețe aur lichid ?

Până la 30 de metri adâncime, pentru a lua rădăcină a sistemului și o coroană cu argánfa contribuie la echilibrul ecologic din regiune, pentru a menține și de prevenire a unuia dintre aride din lume în continuare de deșertificare.

În argánfa de colectare de țiței berber hrana lor, dar în popor vindecare este folosit ca o piele și un elixir pentru păr. Este valoros substanță naturală, în prezent, caută comerciale articol, precum și producția de ulei de argan antică știință este cunoscut faptul că femeile marocane pentru o salariului constituie, în imposibilitatea de a contribui la venituri.

În argándió analiza de recoltare și de prelucrare în mod tradițional de femei. Este necesar de 2,4 kg de ulei de necesitatea de a produce 100 de kilograme de argándióra, nu este o coincidență, pentru că 1 litru de argan prețurilor la petrol până la 250 de euro.

Efectele curative berber de-a lungul secolelor, este folosit în principal pentru vindecarea rănilor și tratamentul de inflamație, dar, de asemenea, pielii și a părului. În magazine puteți obține pur ulei de argan, în principiu, toate organice. Pur mecanic mod de ulei natural presat la rece este potrivit pentru uz extern. Prajite argándióból uleiul extras de clasa preparate pentru scopuri de substanțe aromatice, caracteristic gust de Alune, care este bine-potrivite pentru tradiționale marocane de feluri de mâncare și dulciuri.

 

Ulei de argan, componente de bază


Un parfum special și de îngrijire a pielii, anti-vârstă efect în detrimentul altor produse cosmetice argan pot fi preparate, care au pielea problematică

nu vreau să tulpina. În Maroc, în mod tradițional, în plus, ca și háziszer, de asemenea, utilizat ca un. Mai multe componente speciale și o combinație specială de ulei de argan ideal de piele și de îngrijire a părului. În plus, anti-inflamatorii și efect antibacterian.

De acizi grași polinesaturați, în plus față de argányolaj, tocoferol (vitamina E sunt foarte active antioxidante a componentelor), și  două tipuri de alte uleiuri nu a fost găsit fitoszterint conține. Aceste substanțe dau o importanță deosebită în ulei de argan.

În fitoszterinek, în general, reduce formarea colesterolului. Argan în plus, plantele sunt foarte rar întâlnite schottenol și spinasterol pot fi găsite. În schottenolról se consideră că tumora este, de asemenea, eficient împotriva spinasterol și stimulează creșterea celulelor și reînnoirea celulelor. Cele două substanțe active cu proprietăți referitoare la studii mai detaliate încă în curs de desfășurare.

De argan este polifenolokfenolsavakra și flavonoide sunt împărțite în:
În fenolsavak, cum ar fi ulei de argan, puteți găsi ferulasav, pentru a defini unele produse dupa gust. În ferulasavnak în pereții celulelor plantelor în structura trebuie să joace un rol.

Structura este similar cu curcumina între ele, precum și în produsele cosmetice și săpunuri, se află în materiale antibacteriene pentru utilizare în producție.
Flavonoide, solubil în apă, pigmenți de plante, aceste fructe au obligația lor de culoare și gust, și fiecare dintre ele are un efect benefic asupra organismului. În quercetin și , de exemplu, protejează pielea de bacterii și ciuperci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *